Zonneschermen Nijmegen

Op zoek naar de mooiste en beste zonneschermen in de regio van Nijmegen? Deze vind je bij Worldwide Home Solutions. Ruime keuze uit verschillende modellen, kleuren en stoffen. En alles elektrisch bediend met Somfy motoren.

Luxe zonneschermen

Een zonnescherm voor terras, tuin of balkon, zonwering voor veranda en glazen dak, doordacht systeem voor ramen en gevels of luifel voor restaurant of winkel – Worldwide Home Solutions heeft voor alle toepassingen de ideale zonwering.

Ons assortiment omvat knikarmzonneschermen in volledige cassettes, hulzen of open uitvoering, pergolazonneschermen, raam-, gevelschermen en verticale zonweringen met gepatenteerde veertechniek en zip-doekgeleiding, modellen die speciaal voor glazen daken en veranda’s ontwikkeld zijn.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Daarnaast biedt ons assortiment diverse aanvullende producten, die ervoor zorgen dat u op uw terras in alle comfort van het leven kunt genieten. Zo kunt u uw individuele zonnescherm naar wens uitrusten met verschillende opties, zoals een draadloze afstandsbediening, die ook in domoticasystemen kan worden geïntegreerd, een weerautomaat, sfeerverlichting of verwarmingssystemen, die voor extra comfort zorgen en het leven buiten aangenamer maken.

Enkele modellen

Hier vindt u suggesties en technische informatie voor het kiezen van het passende model en de gewenste uitrusting.

Trentino Mini

Toscana Mini

Toscana Medium

Toscana Grande

Trentino Grande

Portofino type Pergola

Capri Type Pergola

Binnen 1 dag een offerte op maat!

Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste oplossingen voor uw wensen en behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang binnen één dag een reactie.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.