Rolluiken Nijmegen

Rolluiken voor je woning in Nijmegen? Dan ben je bij WorldWide Home Solutions aan het juiste adres! Onze rolluiken zijn rolluiken inbraakwerend, hebben ze een superieure isolatie en zijn ze fluisterstil.. Voor onze motoren vertrouwen we op het gerenommeerde merk Somfy, dat wereldwijd bekendstaat om zijn degelijkheid en hoogwaardige kwaliteit. En je krijgt 7 jaar garantie!

Rolluiken binnen 15 werkdagen geplaatst met 7 jaar garantie

De rolluiken van Worldwide Home Solutions onderscheiden zich door de dikkere lamellen. De dikkere lamellen bieden je een uitstekende isolatie, waardoor je aanzienlijk kunt besparen op je energiekosten! Onze rolluiken zijn ontworpen met hoogwaardige materialen en vakmanschap, met speciale aandacht voor duurzaamheid en prestaties. Ze kunnen de tand des tijds doorstaan! En doordat ze aangestuurd worden door geruisloze Somfy motoren, hoor je de rolluiken niet omhoog of omlaag gaan. Dat is comfortabel! Onze rolluiken zijn volledig elektrisch en werken op zonne energie. Kies voor onze rolluiken in Nijmegen die comfort, kwaliteit en duurzaamheid combineren!

Elektrische rolluiken op zonne energie

Kies je voor solar rolluiken in Nijmegen? Deze rolluiken op zonne energie helpen je nog meer energie te besparen! Solar rolluiken worden namelijk opgeladen door daglicht. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te plaatsen. Er is geen aansluiting op het energienet nodig, er hoeven geen gaten geboord te worden, er hoeft geen bedrading naar binnen gehaald te worden etc. Ontdek hoe onze rolluiken op zonne energie jouw woonomgeving verbeteren.

Kies voor onze rolluiken in Nijmegen!

Rolluiken zijn een elegante oplossing om je leefruimte te verbeteren. Wil je niet eindeloos lang wachten op je nieuwe rolluiken? Wij bieden je een snelle levertijd van slechts 15 dagen, zodat je snel van het comfort en de voordelen van onze rolluiken in Nijmegen kunt genieten. Kies voor onze rolluiken in Nijmegen en je profiteert van de volgende voordelen:

  • Kwaliteitsproducten met oog voor detail
  • Deskundig advies en op maat gemaakte oplossingen
  • Klanttevredenheid staat bij ons centraal
  • Binnen 15 dagen geplaatst
  • 7 jaar garantie

Laat de installatie maar aan ons over

Wij verkopen niet alleen rolluiken, we installeren ze ook. Nadat je bij ons prachtige rolluiken hebt uitgezocht en het systeem uitgebreid hebt getest, plannen we een afspraak in voor een nauwkeurige inzetting door een van onze deskundige medewerkers. Na het inmeten, plaatsen we de bestelling. Zodra de rolluiken binnen zijn, plannen we een afspraak met je voor de montage van de rolluiken in Nijmegen. De installatie is voor ons pas voltooid wanneer jij volledig tevreden bent. Alles wordt tot in de puntjes door ons verzorgd. Eerder vertrekken we niet.

Meer info over onze rolluiken? Neem contact op!

Wil je rolluiken in Nijmegen? Bezoek dan onze showroom om ons uitgebreide aanbod rolluiken en Solar rolluiken met eigen ogen te bekijken. Onze medewerkers staan je bij met deskundig advies. Zij helpen je graag bij het kiezen van de juiste oplossingen voor je wensen en behoeften. Wil je meer informatie? Of heb je vragen? Dan kun je ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar +31 6 23 808 570. Het contactformulier invullen kan ook.

Binnen 1 dag een offerte op maat!

Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste oplossingen voor uw wensen en behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang binnen één dag een reactie.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.