Rolluiken Lent

Wil je graag rolluiken in Lent laten installeren die op zonne-energie werken? Bij Worldwide Home Solutions koop je geavanceerde rolluiken waarmee je je woning een heuse upgrade geeft. Meer weten? Kom gerust kijken in onze showroom naar rolluiken voor je woning en laat je overtuigen van de zeer goede kwaliteit.

Rolluiken van zeer goede kwaliteit

Onze elektrische rolluiken onderscheiden zich van standaard rolluiken, omdat ze zijn voorzien van dikkere lamellen. Die zorgen voor zeer goede isolatie en daarmee dus ook voor minder energieverbruik in huis. De rolluiken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en het nodige vakmanschap. Extra aandacht is besteed aan de factoren duurzaamheid en prestaties. Zien kun je wel, horen daarentegen niet. De rolluiken worden namelijk aangestuurd door geruisloze Somfy motoren. Je hoort ze dus niet omhoog of omlaag gaan. Stilte en comfort is het resultaat van onze rolluiken in Lent!

Rolluiken op zonne-energie

Je kunt ook kiezen voor solar rolluiken in Lent. Deze werken op zonne-energie en worden overdag opgeladen. De solar rolluiken zijn eenvoudig te plaatsen; hiervoor is geen aansluiting op het energienet nodig. Ook gaten boren hoeft niet of het trekken van allerlei bedrading. Ontdek ook hoe je met onze solar rolluiken je woning in Lent een echte heuse upgrade geeft. Zon en boeven blijven buiten. Je comfort en privacy blijven binnen!

Kies voor onze rolluiken in Lent!

Met rolluiken in Lent kun je je woning op een moderne en veilige manier upgraden. Ben je bang dat je lang moet wachten voordat je nieuwe rolluiken in gebruik kunt nemen? Dat is niet nodig. Wij hanteren een levertijd van slechts 15 dagen! Dan weet je zeker dat zeer snel profiteert van het genot en comfort van je (solar) rolluiken in Lent. Kiezen voor rolluiken in Lent van Worldwide Home Solutions biedt je verder onderstaande voordelen:

  • Topkwaliteit rolluiken met oog voor detail
  • Deskundig advies en maatwerk oplossingen
  • Gegarandeerde klanttevredenheid!
  • Binnen 15 dagen geplaatst
  • 7 jaar garantie

Vakkundige rolluiken installatie

Wij verkopen en installeren rolluiken. We doen dus alles in eigen beheer. Is dat niet praktisch? Nadat je je rolluiken bij ons hebt uitgekozen en uitvoerig hebt getest, komen we bij je thuis alles zorgvuldig inmeten. Na de inmeting, bestellen we de rolluiken in de juiste maten. En zodra we ze binnen hebben, maken we een afspraak met je om de rolluiken in Lent bij je thuis te installeren. En wat betreft de installatie van de rolluiken: de klus is pas geklaard als jij tevreden bent!

Bezoek onze showroom!

Wil je rolluiken in Lent plaatsen bij je woning? Bezoek dan onze showroom en kom ons uitgebreide aanbod rolluiken en Solar rolluiken met eigen ogen bekijken. Onze deskundige medewerkers helpen je met professioneel en deskundig advies. Zij helpen je graag bij het kiezen van de juiste oplossingen voor je wensen en behoeften. Wil je meer informatie? Of heb je vragen? Dan kun je ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 06 23 80 85 70. Het contactformulier invullen kan ook.

Binnen 1 dag een offerte op maat!

Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste oplossingen voor uw wensen en behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang binnen één dag een reactie.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.