Rolluiken Bemmel

Wil je thuis in Bemmel rolluiken op zonne energie laten plaatsen? Dan kun je terecht bij Worldwide Home Solutions. Wij leveren en plaatsen solar rolluiken die zowel functioneel als verfijnd zijn. Meer weten? Lees dan snel verder.

Elektrische rolluiken van ongeëvenaarde kwaliteit

De solar rolluiken van Worldwide Home Solutions onderscheiden zich door de dikkere lamellen. De dikkere lamellen bieden je een uitstekende isolatie, waardoor je aanzienlijk kunt besparen op je energiekosten! Onze rolluiken zijn ontworpen met hoogwaardige materialen en vakmanschap, met speciale aandacht voor duurzaamheid en prestaties. En doordat ze aangestuurd worden door geruisloze Somfy motoren, hoor je de rolluiken niet omhoog of omlaag gaan. Dat is comfortabel! Onze rolluiken zijn volledig elektrisch en werken op zonne energie. Kies in Bemmel voor onze rolluiken die comfort, kwaliteit en duurzaamheid combineren!

Rolluiken op zonne energie

Onze rolluiken zijn volledig elektrisch, maar werken op zonne energie en hebben dus geen stroom van het stroomnet nodig. Solar rolluiken beschikken namelijk over een inwendige accu, die wordt opgeladen door daglicht. Zo bespaar je toch weer energie! Maar het zorgt er ook voor dat ze snel en gemakkelijk te plaatsen zijn. Er hoeven namelijk geen gaten te worden geboord in je huis en er hoeft geen bedrading naar binnen gehaald te worden. Geen gootjes met kabels dus. Wanneer je in Bemmel kiest voor onze rolluiken op zonne energie is het eindresultaat dus extra mooi afgewerkt.

Kies voor onze solar rolluiken in Bemmel!

Wij leveren rolluiken op zonne energie die het woongenot in Bemmel vergroten. Je kunt rekenen op een snelle levertijd van slechts 15 dagen. Zo kun je snel genieten van het comfort en de voordelen van onze solar rolluiken. Door voor ons te kiezen profiteer je bovendien van de volgende voordelen:

  • Kwaliteitsproducten met oog voor detail
  • Deskundig advies en op maat gemaakte oplossingen
  • Klanttevredenheid staat bij ons centraal
  • Binnen 15 dagen geplaatst
  • 7 jaar garantie

Rolluiken installatie in Bemmel

Wij verkopen niet alleen rolluiken, wij komen ze ook bij je installeren. Zodra je in onze showroom de perfecte rolluiken hebt uitgezocht en het systeem uitgebreid hebt uitgeprobeerd, plannen we een afspraak in voor het inmeten. Nadat een van onze deskundige medewerkers hiervoor bij je is langs geweest, bestellen we de solar rolluiken meteen voor je. Zodra ze binnen zijn, plannen we een afspraak in voor de montage van de rolluiken in Bemmel. Bij ons geldt dat de installatie pas is voltooid wanneer jij volledig tevreden bent!

Bezoek onze showroom!

Wil je solar rolluiken aanschaffen in Bemmel? Bezoek dan onze showroom om het uitgebreide aanbod met eigen ogen te bekijken. Onze deskundige medewerkers voorzien je graag van advies op maat. Voor het stellen van een vraag kun je ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar +31 6 23 808 570. Het contactformulier invullen kan ook.

Binnen 1 dag een offerte op maat!

Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste oplossingen voor uw wensen en behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang binnen één dag een reactie.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.