Montage

Onze installatie is pas voltooid als je volledig tevreden bent en je wordt bij ons volledig ontzorgt. Hoe gaan we te werk?

Montage bij jouw thuis. Volledig ontzorgt

Nadat je een prachtige kleur heeft gekozen en ons systeem uitgebreid heeft getest, plannen we gezamenlijk een afspraak in voor een nauwkeurige inmeting door een van onze deskundigen.

Installatie zonwering

Na het inmeten plaatsen we de bestelling voor de producten. Zodra deze producten binnen zijn, plannen we een tweede afspraak, ditmaal voor de vakkundige montage van de producten.

Nadat alles is gemonteerd, nemen we de tijd om je uit te leggen hoe ons product werkt. Pas daarna kun je volop genieten van de schoonheid en functionaliteit van onze producten. Je tevredenheid staat bij ons op de eerste plaats, en we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd voordat we vertrekken.

Garantie & reparatie

Wij bieden standaard een fabrieksgarantie van 2 jaar vanaf de leveringsdatum. Voor bepaalde Somfy motoren geldt zelfs een uitgebreide garantieperiode van 7 jaar.

Mocht er onverhoopt iets niet naar wens zijn, wacht dan niet te lang en neem direct contact met ons op. Wij staan paraat om een passende oplossing te bieden en jouw tevredenheid te waarborgen. Je kunt op ons rekenen voor de beste garantiedekking en klantenservice.

Binnen 1 dag een offerte op maat!

Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste oplossingen voor uw wensen en behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang binnen één dag een reactie.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.